AirPods 3: lansarea, prețul și alte zvonuri

Dupa o actualizare timida a AirPods in martie, Apple ar trebui sa dezvaluie in cele din urma o evolutie majora in ceea ce priveste castile sale 100% fara fir odata cu lansarea AirPods 3 prevazuta pentru sfarsitul anului 2019 sau la inceputul lui 2020.

Apple a venit recent cu o actualizare pentru AirPods odata cu lansarea AirPods2 in martie. Acestea din urma sunt acum compatibile cu tehnologia Qi (incarcare fara fir) dar si cu Siri si viteza de conexiune de care dispun precum si autonomia au fost imbunatatite. Insa, in ceea ce priveste cea mai importanta caracteristica, sunetul audio, nu exista nicio evolutie.

Circula zvonuri conform carora Apple isi doreste sa conceapa o a treia generatie de AirPods, un anunt ar trebui sa fie facut in acest sens pana la sfarsitul anului, poate in timpul Keynote-ului din toamna.

Cand vor fi lansate AirPods 3?
Cel mai probabil la sfarsitul anului 2019. de altfel, pe 24 aprilie, un raport DigiTimes sustinea aceasta idee. In februarie, OnLeaks a prezis faptul ca lansarea AirPods 3 va avea loc in toamna anului 2019. Daca aceasta informatie se dovedeste a fi una veridica atunci noile casti fara fir de la Apple ar putea fi lansate in acelasi timp cu iPhone 2019. Insa, unii experti considera ca AirPods 3 nu vor fi lansate pana in 2020.

Cat vor costa AirPods 3?
Actualmente, AirPods generatia a doua, alaturi de dispozitivul de incarcare sunt vandute la pretul de 179 de euro. Daca doresti sa le achizitionezi alaturi de dispozitivul de incarcare fara fir atunci va trebui sa scoti din buzunar suma de 229 de euro.

Cu ce seamana castile AirPods 3?
AirPods sunt pe cale sa isi schimbe in mod radical designul. Un raport publicat in luna februarie a acestui an afirma ca AirPods 3 vor fi dotate cu invelis de sticla, similar celui care se regaseste pe spatele telefonului Google Pixel 3 ceea ce inseamna ca aceste casti nu vor mai fi alunecoase si riscul de a cadea sau de a fi scapate pe jos este redus.

Conform MySmartPrice, o optiune de culaore neagra va fi in egala masura disponibila.

Care sunt noile functionalitati cu care sunt dotate castile AirPods 3?
iOS 13 a fost anuntat pentru iunie 2019 in timpul WWDC si acest sistem vine cu o multime de functionalitati noi (asistenta vocala si dual audio). Conform altor zvonuri, a treia generatie de AirPods ar putea oferi mult mai multe insa nu sunt oferite mai multe detalii in acest sens.

Vom afla cu siguranta mai multe lucruri in lunile urmatoare, din momentul in care o versiune finala a iOS 13 va fi disponibila.

Odata cu iOS 13, utilizatorul va putea sa raspunda la apeluri si la mesaje cu ajutorul unor cuvinte cheie. In viitor, castile AirPods vor reprezenta mai mult decat o modalitate de a asculta muzica sau de a raspunde la mesaje. Acestea ar putea chiar sa inlocuiasca un smartwatch si sa devina cea mai populara forma de tehnologie portabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *