Albastru, roșu, alb – cea mai frumoasă combinație

Atunci când vrei să îţi susţii echipa preferată, este foarte cool să te afişezi peste tot în culorile tării din care este originară. Ţii cu Franţa sau cu o echipă din Franţa? Chiar dacă albastrul, albul şi roşul arată foarte bine pe un drapel, asta nu înseamnă că această combinaţie de culori nu se poate purta la birou sau în cele mai frumoase ţinute de seară.

Vrei să porţi aceste culori în cele mai frumoase ţinute estivale? Iată câteva idei pentru a purta cu stil cea mai frumoasă combinaţie de culori a verii.

Cum se poartă albastrul, roşul şi albul la o ocazie specială? Eşti invitată la o seară mai specială şi vrei să araţi că eşti cea mai stilată? Ai de unde alege. Poartă o pereche de pantaloni roşii eleganţi la o pereche sandale în nuanţe de albastru. O bluză albă romantică cu umerii dezgoliţi cu broderii sau volănaşe pot completa de minune ţinuta , alături de o geantă cu pompoane colorate.

Cum se poartă albastrul, roşul şi albul în week-end? Ţi se pare greu să compui o ţinută din aceste culori atunci când vine vorba despre un week-end? Nu e chiar aşa. Poţi obţine cele mai frumoase, dar şi cele mai cool ţinute. Alege să porţi o pereche de blugi mom în nuanţe de albastru închis la un tricou în aceste trei culori şi la o pereche de tenişi Converse în nuanţe de roşu. Un ceas cu o curea în nuanţe de albastru poate completa de minune ţinuta.

Cum se poartă albastrul, roşul şi albul la birou? O pereche de pantaloni eleganţi cu pense, în nuanţe de albastru regal, cu o lungime 7/8 eventual, vor arăta cel mai bine la o pereche de balerini cu vârful ascuţit, în nuanţe de roşu şi cu detalii delicate precum fundiţele. Totul pus cel mai bine în valoare de o bluză din dantelă albă şi o pereche de cercei fantezişti.

Un comentariu la „Albastru, roșu, alb – cea mai frumoasă combinație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *