Ce știm despre sezonul 2 al serialului Big Little Lies?

Data lansarii, casting, intrigi, sau tot ceea ce este necesar pentru a ne face sa mai avem putin rabdare inainte de difuzarea sezonului 2 al serialului pe HBO.

In timp ce in urma cu un an aflam ca Meryl Streep se alatura castingului incredibil al serialului Big Little Lies, compus din Reese Witherspoon, Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley si Zoe Kravitz pentru sezonul 2, momentan stim din ce in ce mai putin despre ce ne asteapta, despre ce urmeaza sa se intample in serial.

O data de lansare, o recompensa si o poza. Pe data de 31 decembrie, asemeni unui cadou de sfarsit de an, Nicole Kidman a dezvaluit in timpul emisiunii New Year’s Eve Live de la CNN, ceea ce asteptau toti fanii cu nerabdare de mai multa vreme, data lansarii celui de-al doilea sezon al serialului. Nicole Kidman a spus ca s-ar putea ca sezonul 2 sa fie lansat in iunie dar nu este inca sigura. Cu toate acestea, HBO nu a venit inca cu un anunt oficial.

Cateva zile mai tarziu, actritele principale ale serialului au publicat pe conturile lor de Instagram o poza cu cele cinci eroine, vizibil intr-o postura nu tocmai potrivita. Mamele din familia Monterey din California sunt aliniate intr-o sectie de politie, pare-se suspecte, purtand aceleasi tinute ca in timpul faimoasei petreceri in care s-au deghizat, in care totul a degenerat.

Suntem deja nerabdatori, parca nu mai avem rabdare pana in iunie. In plus, serialul Big Little Lies tocmai a fost premiat drept cel mai bun mini-serial in cadrul premiilor Golden Globes, in noaptea de 6 spre 7 ianuarie.

Sapte episoade de urmarit
HBO a profitat de altfel de ceremonia Golden Globes pentru a difuza un trailer al sezonului ce urmeaza sa fie lansat. O vedem pe noua recruta, pe Meryl Streep care o va interpreta pe Mary Louise Wright, soacra lui Celeste Wright, interpretata de Nicole Kidman. Acest nou sezon al mini serialului numara sapte episoade de urmarit. Pana in iunie ne multumim cu poze si cu trailere, nu-i asa?

Un comentariu la „Ce știm despre sezonul 2 al serialului Big Little Lies?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *