Cum poți face bani din jocurile video

Foarte multe persoane privesc jocurile video doar ca pe o activitate pentru copii însă puțini sunt cei care știu de fapt adevărata valoare a acestora precum și potențialul pe care îl au unii jucători dar și unele de jucători.

Există foarte multe persoane care trăiesc datorită jocurilor video. Nu mă refer la cei care realizează jocurile ci cei care nu fac altceva decât să stea în fața unui calculator și să facă ceea ce îi place cel mai mult: să se joace.

O metodă foarte populară de a câștiga bani din jocurile video este publicarea de videoclipuri pe Youtube. Există foarte multe persoane care se joacă și înregistrează videoclipuri iar mai apoi le publică pe platforma de videoclipuri. Astfel aceștia ajung să câștige până la 20 de milioane de dolari pe lună din reclamele publicate la videoclipurile lor, ceea ce cred că este o sumă destul de mare.

Într-adevăr, suma de 20 de milioane nu o întâlnim la toată lumea însă sunt foarte mulți gameri care câștigă sute de mii de dolari din această activitate. Mișto, nu ? O altă metodă prin care poți câștiga bani jucând jocuri video sunt platformele precum Twitch.tv unde gamerii fac streaming iar utilizatorii trebuie să plătească pentru a se abona dar sunt foarte mulți utilizatori care donează diferite sume de bani jucătorilor.

Majoritatea companiilor care creează jocuri video angajează diferiți jucători pentru a le testa jocurile înainte de lansare. Practic aceștia joacă jocurile pentru a detecta bug-urile pe care le prezintă astfel încât să poată fi reparate înainte ca jocul în sine să fie lansat. De aici gamerii obțin două mari beneficii: șansa de a juca un joc înainte ca acesta să fie lansat precum și o sumă deloc mică de bani.

Așadar, încă mai priviți jocurile video doar ca pe o activitate distractivă ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *