El Internado, Las Cumbres- ne uităm sau nu la acest serial?

Adori ambianta horror si fantastica in filme sau seriale? In acest caz, cu siguranta ca iti va placea noul serial de pe Amazon Prime Video, El Internado, Las Cumbres. Merita sau nu creatia inedita a acestei platforme? Vei afla in cele ce urmeaza.

Dupa The Wilds, Amazon Prime Video lanseaza un alt serial pentru teens, dar la fel de dark si cu un plus de horror. Este in realitate un reboot pentru serialul El Internado din anii 2000-2010. Vrei sa afli mai multe despre serialul creat de catre Laura Belloso si Asier Andueza? Esti la locul potrivit.

Izolat de lumea exterioara si aflat langa o fosta manastire, un internat primeste adolescentii dificili, rebeli si indisciplinati care urmeaza cursuri de reeducare stricte pentru a se putea reintegra in societate cat mai repede.

Dar sejurul lor in aceasta cladire pierduta in mijlocul muntilor nu se va desfasura precum a fost prevazut. Stranii fenomene ii asteapta aici pe elevi si vechi legende infricosatoare si ancestrale ii vor ameninta si inspaimanta.

Vor fi astfel angrenati in cele mai terifiante aventuri si complet suprarealiste.

Inca din primul episod al serialului avem de-a face cu cea mai sumbra atmosfera si ne spunem cu siguranta ca nu am vrea sa fim in locul adolescentilor de aici. Curiozitatea lasa loc foarte repede nelinistii si ingrijorarii si angoasei in acelasi timp, din cauza fenomenelor sranii care incep incet dar sigura sa isi faca aparitia. Elevii nici nu reusesc bine sa se dezmeticeasca ca sunt deja si victimele pericolelor ancestrale.

Si actorii sunt extrem de importanti pentru serial. Chiar daca nu sunt foarte cunoscuti, sunt diferite tipologii de adolescenti. Ii retinem mai ales pe Asia Ortega (Amaia), Alberto Amarilla (Elias), Carlos Alcaide (Manu), Daniela Rubio (Adele) sau Claudia Riera (Ines), dar mai ales pe Mina El Hammami din Elite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *