Euphoria, Years and Years și Aggretsuko, serialele pe care trebuie să le urmărești

Vara avem mai mult timp la dispozitie care il putem dedica vizionarii serialelor. Moment propice de a ne relaxa si de a viziona cateva seriale pe care nu am avut timp sa le urmarim sau despre care am auzit doar vorbindu-se. Nicio problema, ai timp sa urmaresti serialele dorite in aceasta vacanta de vara. Am selectat pentru tine trei din cele mai bune seriale difuzate recent.

Euphoria, in curs de difuzare pe HBO. Nu este prea tarziu sa recuperezi cele cateva episoade difuzate deja ale serialului Euphoria. Euphoria este un serial pentru adolescenti difuzat de HBO incepand cu data de 17 iunie. Fiecare episod al serialului provoaca o polemica. Un fan fiction care isi imagineaza o relatie homosexuala intre membrii trupei One Direction si numeroase scene cu conotatii sexuale. Printre gasca de liceeni din serial iese in evidenta Rue, o tanara toxicomana care la inceput de an scolar abia a iesit de la dezintoxicare. Nu isi doreste sa ramana prea mult timp in umbra si face cunostinta cu Jules, o tanara cu parul roz. Cele doua adolescente ostracizate vor deveni din ce in ce mai apropiate.

Years and Years. Daca serialul Cernobil nu a facut decat sa te deprime atunci incearca serialul britanic Years and Years. Imagineaza-ti ca Donald Trump va fi ales din nou in 2020 si ca aceasta realegere nu face decat sa adanceasca problemele dintre SUA si China, ca criza imigrantilor se intensifica si ca populismul ia amploare in Europa. Ti se pare un scenariu plauzibil? Si lui Russell T. Davies. Bazandu-se pe aceste teme, ne prezinta urmatorii 15 ani din viata familiei Lyons. Urmarim viata de zi cu zi a lui Daniel care se indragosteste de un refugiat ucrainian, a surorii sale Edith, o activista politica neobosita si a fratelui sau Stephen, un consilier financiar pe care criza bancilor il afecteaza enorm.

Aggretsuko, disponibil pe Netflix. Retsuko, este un mic ursulet panda roscat, femela, mai putin obisnuit. La 25 de ani isi incepe cariera profesionala in contabilitate in cadrul unei mari companii japoneze. Insa colegii sai nu sunt tocmai binevoitori si seful sau este de-a dreptul odios deoarece ii spune turista si o umileste in permanenta. Din momentul in care poate, Retsuko se inchide intr-o cabina de karaoke (in toaleta mai bine zis) si se metamorfozeaza. Aggretsuko foloseste personaje cu un design mai putin obisnuit pentru a desena mai bine problemele actuale ale societatii japoneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *