Impresii MacBook Air

Acest nou laptop Apple este adaptat vremurilor moderne, el reusind sa iasa in evidenta prin design-ul sau deosebit. Acest laptop este ultraportabil, Apple construind prin intermediul acestui laptop conceptul de „ultrabook”. Apple a fortat astfel alti producatori precum Acer, Lenovo sau ASUS sa tina pasul cu cerintele pietei si sa prezinte si ei astfel de laptopuri. Apple ne ofera un laptop inedit cu o constructie premium care arata extraordinar. Laptopul se vinde in trei culori si anume space grey, silver si gold.

Aluminiul laptopului este placut la atingere, laptopul fiind robust si fiind o adevarata placere sa-l folosesti. Desi pare un lucru minor, laptopul va permite sa-l deschideti cu doar o singura mana, fara a tine baza de la laptop. O distributie foarte buna a greutatii, face ca acest laptop sa fie unul cu adevarat elegant.

Laptopul are o grosime maxima de 1.56 cm. Ecranul retina este cel care iese in evidenta la acest laptop. Ecranul laptopului se 13.3 inci are margini destul de mici, insa nu sunt la fel de premium precum unele laptopuri cum sunt cele de la Windows. Experienta este insa una foarte buna. Unghiurile de vizualizare sunt bune, iar culorile sunt foarte bine contrastate, dar si intense in acelasi timp. Ecranul are o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, el fiind bun pentru munca de zi cu zi.

Din pacate, ecranul nu este insa extrem de luminos, insa pentru unele situatii de munca, el este perfect. Procesoarele din seria Y au o putere redusa, acestea fiind mai slabe decat cele din seria U. In mod normal laptopurile cu un astfel de procesor nu au ventilator, dar Apple s-a asigurat sa puna totusi un ventilator pentru ca sa se asigure o mai buna disipare a caldurii. De auzit, veti auzi acest ventilator doar in momentul in care editati sau va jucati jocuri video.

Laptopul este suficient de puternic pentru a va ajuta cu sarcinile zilnice, MacBook Air, fiind util si pentru editarea de clipuri Full HD. El mai poate fi folosit si pentru editarea in Photoshop sau pentru jocuri.

Folosit in toate scenariile posibile de munca, laptopul functioneaza fara probleme, el nepunand nici un fel de dificultate. Laptopul poate functiona vreo opt, noua ore de browsing cu 20-30 de taburi deschise. Acest laptop mai vine la pachet si un un incarcator de 30 de wati, dar daca va doriti o incarcare rapida, puteti achizitiona un incarcator Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *