Netflix- seriale subestimate dar care merită să fie descoperite

Ai impresia ca ai vazut chiar tot din catalogul Netflix? Un lucru e sigur. Cu siguranta ca inca nu ai vazut aceste seriale de care nu se vorbeste destul.

Maniac. Annie si Owen se ofera voluntari pentru un studiu clinic. Ea pentru a fura drogul de care a devenit dependenta, el pentru a combate schizofrenia de care sufera. Dar, experienta, care ii face sa treaca prin anumite experiente sau traumatisme care credea ca sunt adanc ingropate, le va aduce mai multe decat au cautat.

Maniac amesteca genurile si ne propune de fiecare data un univers diferit. Un serial ambitios care nu seamana cu nimic altceva din ce ai vazut pana acum.

Russian Doll. Nadia Vulvokov este o petrecareata inraita care traieste de pe o zi pe alta. Atunci cand implineste 36 de ani, este lovita de taxi si moare. Debuteaza o bucla spatio-temporala care o va face sa traiasca la nesfarsit acea seara in care a murit. Pentru a scapa de ea, trebuie sa ii gaseasca motivul.

Orphan Black. Sarah Manning, o tanara marginalizata, asista la sinuciderea lui Beth Childs, un detectiv care ii seamana foarte mult. Dupa ce ii fura identitatea pentru a beneficia de banii sai, descopera ca are mai multe clone in lume. Tinerele, fac parte fara voia lor dintr-un experiment stiintific si sunt tinta unui criminal.

Atypical. Sam, un autist de 18 ani trebuie sa faca fata unor provocari ale vietii de adult- trebuie sa aiba o viata amoroasa, sa aleaga universitatea la care va merge, sa devina independent…o multime de schimbari pentru el, dar si pentru parinti, care trebuie sa accepte ca fiul lor creste in ciuda diferentei sale.

Master of None. Dev, un actor de publicitate de 30 de ani, duce o viata banala la New York. Adora sa manance paste, iese cu prietenii, se indragosteste, incearca sa reia legaturile cu originile sale indiene… prin intermediul vietii sale banale de zi cu zi, se abordeaza o multime de teme sociale- teama de a se angaja, homosexualitatea, hartuirea… totul cu cel mai original umor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *