Nu-mi place să ascult radio

Pentru mine muzica reprezintă una dintre cele mai bune metode de relaxare, surse de inspirație și de motivație. Ca să vă formați o idee, ascult muzică în 70% din timpul în care sunt treaz, și sper să nu exagerez. Atunci când stau la calculator, muzica se aude în boxe. Când lucrez la fel, când mănânc încă ascult muzică, atunci când scriu acest articol ascult muzică și tot așa. Chiar și când mă plictisesc tot asta fac, deci pot spune că muzica reprezintă o parte importantă din viața mea și nu aș vrea ca cineva să mă oblige vreodată să nu mai ascult muzică.

După cum v-am zis, ascult muzică, însă ce nu v-am zis e că niciodată nu ascult radio din diverse motive pe care vi le voi relata imediat. Prietenii mei, știind că mai tot timpul ascult muzică, mi-au recomandat diverse radiouri mai mult sau mai puțin cunoscute încercând să mă convingă cu faze de genul: ”Ascultă și tu că au muzică mișto, concursuri faine, dj tari șamd.” Răspunsul meu însă a fost de fiecare dată unul negativ. De ce?

În FM nu cunosc niciun radio care să emită doar muzica pe care eu o ascult, rap.

Pe net sunt câteva radiouri care emit strict muzică rap (necenzurată bineînțeles) fiindcă pe FM n-au obținut aprobarea CNA-ului însă nu toți artiștii de acolo-mi plac.

Făcându-mi propriul playlist am doar artiștii și melodiile care îmi plac în mod special și pe care i-aș asculta tot timpul, nefiind obligat să ascult ceea ce vor dj-ii care se ocupă cu playlisturile radiourilor respective.

Acestea sunt principalele 3 motive pentru care ezit să ascult muzica de la radio, fie că vorbim de un radio online sau de unul care emite în FM. E într-adevăr mai comod să dai drumul radioului și să ai muzică non-stop decât să stai ca mine și să-ți creezi un playlist cu câteva sute de melodii însă e mult mai plăcut, pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *