SWAT: top cinci motive de a nu rata acest serial

Shemar Moore, fosta vedeta din Criminal Minds se reintoarce in serialul SWAT. Iata cinci motive de a nu rata acest serial.

Reintoarcerea lui Sheemar Moore. Unul din principalele motive pentru care ar trebui sa urmaresti serialul SWAT este acela al reintoarcerii actorului Sheemar Moore pe micul ecran, una din vedetele serialului Criminal Minds. Actorul care s-a facut cunoscut publicului pentru rolul lui Derek Morgan revine intr-un serial inedit In SWAT (Special Weapons And Tactics) interpreteaza rolul sergentului Daniel Harrelson, alias Hondo. Noul director al unei unitati de elita din Los Angeles.

Anchete criminale si scene cu impuscaturi. Cum ar fi un serial de actiune fara impuscaturi si explozii? SWAT raspunde perfect asteptarilor publicului. In program avem anchete criminale, scene cu impuscaturi in mijlocul strazii dar si scene cu urmariri care ne vor tine cu sufletul la gura.

Un serial eficient. Unul din punctele forte ale acestui serial – nu pierde timpul inutil. Este extrem de eficient mai ales in ceea ce priveste scenele de actiune cu muschi. Trateaza in special probleme rasiste, capatand o dimensiune sociala astfel. Suntem nerabdatori deja sa vedem despre ce este vorba.

Serialul s-a bucurat de un succes enorm pe CBS in Statele Unite ale Americii. Daca inca serialul nu a reusit sa ii convinga pe fanii din Europa cu siguranta o va face. Spunem acest lucru deoarece in SUA s-a bucurat de un succes enorm in timpul in care a putut fi vizionat pe canalul CBS. Veritabila reusita a canalului CBS, serialul SWAT se prezinta drept una din cele mai mari reusite ale anului 2019. Si daca acest lucru functioneaza in SUA de ce nu ar merge si in Europa, la noi in tara in special? Suntem siguri ca va fi un serial pe placul vostru.

Serialul a fost deja prelungit pentru sezonul 2. Un ultim motiv pentru a te uita si tu la acest serial. Deja beneficiaza de un al doilea sezon semn ca primul s-a bucurat de succes in randul spectatorilor. Deja circula zvonurile ca un al doilea sezon este in plina productie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *