The Vampire Diaries – noi revelații despre serial, acum că a împlinit 10 ani

10 ani deja! In 10 septembrie, celebrul serial “The Vampire Diaries” a implinit 10 ani de la lansarea sa pe canalul CW, in Statele Unite. Ocazia ideala pentru Julie Plec, co-creatoarea serialului, sa faca cateva dezvaluiri cu privire la culisele serialului.

Nu este niciodata prea tarziu sa faci anumite revelatii. Acest lucru se pare ca si l-a spus si Julie Plec odata cu aniversarea de 10 ani a serialului. Co-creatoarea si producatoarea, careia si se datoreaza si « The Originals » si « Legacies » a dat un interviu pentru TV Line in care revine asupra momentelor marcante ale serialului. E ! Online a facut de asemenea anumite revelatii cu privire la serial.

Paul Wesley nu i-a convins pe creatori. Imposibil sa ne imaginam acum alt actor in pielea lui Stefan Salvatore decat pe Paul Wesley. Si totusi, actorul nu i-a convins la inceput pe Julie Plec si pe Kevin Williamson, creatorii serialului. A dat auditie de 100 de ori. Directorul de casting il adora, dar Julie Plec avea o anumita retinere deoarece nu prea il vedea in acest rol. Dar atunci cand l-a vazut alaturi de Nina Dibrev, la o auditie, parerea i s-a schimbat. Intre cei doi exista o alchimie perfecta.

Elijah era sa nu existe. Elijah, interpretat de catre Danie Gillies, a devenit foarte repede unul din cele mai apreciate personaje de catre fani. Dar era sa nu existe deloc. Personajul s-a nascut deoarece nu gaseau pe nimeni care sa il interpreteze pe Klaus. Klaus trebuia sa apara in episodul in care a aparut Elijah. Dar nu l-au gasit inca pe Klaus si s-au decis astfel sa il integreze si pe Elijah in scenariu.

Elena putea sa fie interpretata de altcineva. Nina Dobrev ar fi putut sa nu o joace pe Elena. Chiar inainte ca aceasta sa se prezinte la auditie, o alta vedeta era in colimatorul producatorilor. Este vorba despre Ashlee Simpson. Dar s-a alaturat pana la urma relansarii celebrului « Merlose Place ». Ashley Tisdale, in ceea ce o priveste, a refuzat rolul.

Klaus ar fi putut sa moara. La inceput, Klaus nu ar fi trebuit sa aiba dreptul la un spin-off. Scenaristii au vrut sa il omoare la sfarsitul sezonului 2. Julie Plec a avut aceasta idee, dar Kevin Williamson a refuzat, deoarece si asa au gasit cu greu pe cineva sa joace rolul unui malefic. In plus, oamenii il adorau deja pe Joseph Morgan.

Primul final foarte trist imaginat pentru serial. Sfarsitul serialului a fost tragic cu moartea lui Stefan, dar putea fi si mai tragic, se pare. Damon si Stefan trebuiau sa moara impreuna, sacrificandu-se pentru cei care ii iubesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *