Trei secrete de știut despre serialul The Walking Dead

Azi va vorbim despre serialul The Walking Dead, mai precis va dezvaluim trei secrete cu privire la acesta. The Walking Dead este un serial horror, o adaptare a benzilor desenate cu acelasi nume apartinand lui Robert Kirkman. Adaptat pe micul ecran de Frank Darabont, serialul este difuzat pe canalul american AMC. Printre principalii actori care joaca in serial se numara Andrew Lincoln (Rick), Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies (Lorie), Lennie James (Morgan), Michael Rooker (Merle), Laurie Holden (Andrea), Norman Reedus (Daryl), Melissa McBride (Carol), Chandler Riggs (Carl) si Steven Yeun (Glenn).

Un univers “conectat” cu Breaking Bad. The Walking Dead si Breaking Bad sunt doua seriale AMC. Primul dateaza din 2010 in timp ce serialul lui Vince Gilligan este putin mai vechi deoarece a fost lansat in ianuarie 2008. Cu toate acestea, aceste doua seriale se aseamana, in primul si in primul rand datorita faptului ca sunt difuzate de acelasi canal. Termenul univers conectat este fara indoiala unul puternic, unii fani refuza sa creada ca exista vreo legatura intre cele doua seriale, argumentand ca Breaking Bad a avut un final fericit in timp ce The Walking Dead nu.

Blue Meth. In primul sezon, Merle are metamfetamina albastra. Dupa care Daryl confirma faptul ca dealerul fratelui sau era un tanar alb care a spus intr-o zi: I’m going to kill you, bitch. Insulta preferata a lui Jesse Pinkman, cu siguranta l-ati recunoscut. Doua elemente lejere cu siguranta insa care indica faptul ca Jesse Pinkman din Breaking Bad este dealerul lui Merle. Drept urmare, aceste doua universuri AMC sunt conectate.

Dodge Challenger rosu. Pe de alta parte, in episodul 2 al sezonului 1 din The Walking Dead, Glenn conduce acelasi Dodge Challenger rosu cu aproape aceleasi dungi negre pe care Walter White l-a cumparat pentru fiul sau Junior in episodul 6 al sezonului 4 din Breaking Bad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *