Two Weeks to Live pe Canal+, un trailer pentru serialul cu Maisie Williams

Canal+ tocmai a postat online trailerul serialului Two Wees to Live, cel mai nou serial in care joaca Maisie Williams. Chiar daca difuzarea serialului a inceput deja in Marea Britanie, acesta va fi difuzat pe canalul francez Canal+ incepand cu 26 octombrie si va fi disponibil incepand cu 15 octombrie pe MyCanal.

Intriga serialului Two Weeks to Live o urmareste pe Kim Noakes, o tanara care a fost crescuta doar de mama sa Tina, in afara societatii, dupa disparitia misterioasa a tatalui sau. Temandu-se pentru siguranta fiicei sale, Tina a dus-o departe de societate si a preferat sa o creasca izolata, sa o tina departe de pericolele din lumea exterioara. Insa, la 21 de ani, Kim s-a saturat de aceasta viata si decide sa paraseasca acest mediu special si sa plece in cautarea lui Jimmy Davies, barbatul pe care il considera responsabil pentru disparitia tatalui sau, pentru a-i aduce acestuia din urma un ultim omagiu.

De-a lungul acestei aventuri, Kim face cunostinta cu Nicky si Jay Malik, doi frati. Cei doi i se alatura in aceasta aventura si cei doi frati se trezesc, fara voia lor, confruntati cu un gangster periculos, care incepe sa o urmareasca pe noua lor prietena.

Dupa ce a interpretat rolul tinerei Arya Stark in serialul Game of Thrones, Maisie Williams se reintoarce in universul serialelor, de data aceasta intr-un registru mai lejer cu serialul Two Weeks to Live deoarece ea este cea care interpreteaza rolul lui Kim Noakes. Mama tinerei, Tina, este interpretata de Sian Clifford, in timp ce Nicky si Jay sunt interpretati de Mawaan Rizwan si Taheen Modak. Distributia este completata de Sean Pertwee, in rolul lui Jimmy Davies si Jason Flemyng in rolul lui Brooks, unul din oamenii lui Jimmy Davies de incredere. In trailer se poate observa Kim cum paraseste casa in care a locuit impreuna cu mama sa atata vreme, izolata in mijlocul unei paduri. Descopera pentru prima data lumea care o inconjoara precum si alte obiecte precum pantofii cu toc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *