V Wars – noul serial marca Netflix

Este cert faptul ca Ian Somerhalder are un gust pronuntat pentru vampiri. Dupa incheierea serialului The Vampire Diaries, comedianul este cap de afis intr-un alt serial, V-Wars, un nou serial Netflix consacrat creaturilor de noapte.

In aprilie 2018, fanii serialului The Vampire Diaries, care plangeau dupa atragatorul (si regretatul) Damon Salvadore s-au linistit la auzul vestii ca Ian Somerhalder se va reintoarce in forta intr-un nou serial Netflix cu vampiri. Dupa succesul mondial al lui Stranger Things, platforma a decis sa abordeze universul supranaturalului cu noul serial V-Wars.

In aceasta adaptare a romanului lui Jonathan Maberry lansat in 2012, urmarim destinul a doi prieteni separati de o boala misterioasa care transforma fiintele umane in creaturi insetate de sange. Dr. Luther Swann, interpretat de catre Ian Somerhalder isi vede cel mai bun prieten, pe Michael Fayne transformandu-se in vampir si devenind liderul unor creaturi insetate de sange. Medicul face tot ce ii sta in putere pentru a gasi un antidot impotriva acestei epidemii care imparte lumea.

Un nou serial cu vampiri pe Netflix. Iata synopsis-ul oficial al acestui serial : Viata lui Luther Swann este data peste cap in ziua in care cel mai bun prieten al sau, Michael Fayne se transforma intr-un pradator periculos care se hraneste cu sange uman. Putin cate putin, aceasta maladie misterioasa se propaga, divizand societatea in doua campuri – oamenii normali si vampirii. Swann se lanseaza intr-o cursa contra cronometru pentru a intelege ce se petrece si pentru a gasi un antidot in timp ce Fayne devine liderul vampirilor.

Michael Fayne este interpretat de catre Adrian Holmes (Arrow) si ii veti mai gasi in distributie pe Laura Vandervoort (Smallville), Jacky Lai (Beyond), Kyle Breitkopf (The Whispers) si Kimberly-Sue Murray (Crimson Peak). Incepand cu data de 5 decembrie abonatii Netflix vor putea urmari acest nou serial cu vampiri.

Vampir intr-o zi, vampir pentru totdeauna…dupa 8 ani in care a jucat in serialul Vampire Diaries, Ian Somerhalder revine la vechea sa iubire. Absent din mai 2017 si din sezonul cu numarul 8 al serialului Vampire Diaries, actorul, aka Damon Salvadore, pentru fanii de seriale cu vampiri, se va reintoarce curand pe micul ecran. Chiar daca va evolua tot intr-un univers fantastic populat de pradatori, de data aceasta nu mai este nemuritor, nu ii mai este frica de soare. Nu, de data aceasta, cel mai bun prieten al sau din serial este un vampir. El va interpreta rolul unui medic, Luther Swann. Si rolul interpretat de Ian Somerhalder va fi unul primordial in acest serial deoarece el este cel care, dupa ce l-a vazut pe cel mai bun prieten al sau, Michael Fayne si o mare parte din populatie transformandu-se in bestii insetate de sange, va incerca sa inteleaga ce se petrece si sa gaseasca un antidot impotriva acestei boli misterioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *