Virgin River sezonul 2: data lansării al serialului romantic de pe Netflix a fost confirmată

Dupa mai multe luni de asteptare, Netflix a dezvaluit data de lansare a sezonului 2 al serialului Virgin River, un serial romantic care a sedus un numar mare de fani.

Romanticii vor fi incantati cu siguranta. Primul sezon al serialului Virgin River seduce si bulverseaza totodata. Difuzat in decembrie 2019, fanii au fost nevoiti sa asteapta un an intreg sa afle vesti. Chiar daca stiam de mai multa vreme deja ca Netflix urmeaza sa reinnoiasca serialul cu un al doilea sezon, foarte putine informatii au ajuns online cu privire la acest subiect.

Cu toate acestea, asteptarea a meritat deoarece platforma de streaming a publicat un teaser cu cateva detalii privitoare la sezonul 2 al serialului Virgin River. In plus, data de lansare a viitoarelor episoade a fost anuntata si se pare ca sezonul 2 va incepe sa fie difuzat mai repede decat s-a prevazut.

Scoate agenda deoarece sezonul 2 al serialului Virgin River va fi disponibil incepand cu data de 27 noiembrie pe Netflix. Urmatoarele episoade se anunta a fi extrem de palpitante. Conform teaserului postat de Netflix, acest sezon cu numarul 2 va explora teme diferite precum angajamentul, bebelusii, o problema de iubire si chiar un asasinat.

Pentru un oras mic, Virgin River are partea sa de drama si Mel Monroe se afla cel mai adesea in mijlocul acestor drame. Insa cine va muri in cele din urma? Va avea Mel un copil? Pentru moment, incertitudinea inca persista, insa, asteptand sa aflati mai multe lucruri despre sezonul 2 al serialului Virgin River, descopera teaserul postat online de Netflix pe contul sau oficial de Twitter. Tu ce crezi ca se va intampla in continuare cu personajele preferate? Mai ai rabdare pana pe data de 27 noiembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *