Xiaomi Redmi Note 8 și Note 8 Pro prezentate pe 29 august

Xiaomi Redmi Note 8 si Note 8 Pro vor fi dezvaluite pe data de 28 august, a fost confirmat in mod oficial acest lucru. Dupa cum era de asteptat, versiunea Pro va fi dotata cu un senzor Samsung Isocell de 64mpx. Redmi tocmai a postat cateva imagini pe reteaua chinezeasca Weibo care confirma data prezentarii si unele caracteristici ale smartphone-ului.

Dupa ce o poza cu Xiaomi Redmi Note 8 Pro a scapat online, marca tocmai a anuntat in mod oficial prezentarea acestui smartphone pe data de 29 august. In curand adica. Imaginile confirma autenticitatea acestui telefon nou de la Xiaomi. In imagini se poate vedea un aparat foto cvadruplu dispus pe verticala, in centrul aparatului. Pozele confirma in egala masura faptul ca aparatul foto principal este de 64mpx.

Trei aparate foto sunt plasate intr-un modul in centrul lui Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Alaturi, regasim flashul LED cu al patrulea obiectiv foto deasupra. Redmi a confirmat recent faptul ca aceasta varianta Pro va fi echipata cu cel mai recent senzor ISOCELL Bright GW1 64mpx de la Samsung, care este cu 38% mai mare decat celalalt senzor foto de 48mpx. Profita de tehnologia Tetracell pentru a combina 4 pixeli in 1, ceea ce permite o ameliorare a calitatii pozelor in conditii de luminozitate mai slaba, pe langa o rezolutie mai mare.

In pozele postate online se mai poate admira si coloritul dispozitivului, se vehiculeaza un design similar cu cel al lui Redmi K20. Aparut intr-o carcasa cu forme rotunjite si finisaje ce au un aspect de sticla, Xiaomi Redmi Note 8 se prezinta ca fiind alcatuit dintr-un modul quad-camera grupat pe verticala si foarte usor inaltat peste profilul capacului, rezolutia de 64MP fiind confirmata de catre inscriptiile ce au fost lasate lasate la un loc vizibil.

Pe carcasa deosebit de receptiva la urme de amprente mai pot fi observate slotul pentru cartela SIM, conectorul USB-C si perforatia pentru difuzor ce ne aminteste de designul adoptat de iPhone, alaturi de o iesire pentru casti de tip jack 3.5mm, prezenta tot la partea de jos.

Mai jos de modulul foto central se regaseste in egala masura un cititor de amprente digitale ceea ce inseamna ca Redmi Note 8 Pro nu va avea dreptul la un astfel de senzor sub ecran. Note 8 standard va fi si el prezentat in timpul unei conferinte organizate pe data de 29 august de catre Xiaomi. Aceasta din urma va fi in egala masura consacrata oficializarii unui nou televizor Smart 4K de 7 inchi. Acest televizor va avea un pret incepand de la 737 de euro si pentru moment se va regasi doar pe pietele asiatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *