You 2 – iată tot ce trebuie să știi despre continuarea serialului

Majoritatea din cei care au urmarit primul sezon al serialului You au ajuns sa il adore atat de tare incat abia au asteptat sa descopere continuarea, in sezonul 2. In timp ce serialul You urmeaza sa apara cat de curand pe Netflix noi iti spunem cateva din lucrurile care va asteapta in acest nou sezon.

You face parte din acele seriale ideale pentru binge-watch. Inspirat din romanul lui Caroline Kepnes, acesta ii reuneste pe micul ecran pe Penn Badgley – eternul nostru Dan Humphrey si pe Elizabeth Lail. In timp ce fanii abia asteapta sa descopere urmarea aventurilor lui Joe Goldberg de la anuntul oficial al sezonului 2, in decembrie 2018, Sera Gamble a facut publice cateva confidente. Aceasta a declarat ca sezonul 2 al serialului va depasi asteptarile fanilor. Deplasarea serialului la Los Angeles vine cu o fata complet noua pentru personajul Joe Goldberg.

O continuare asteptata. In sezonul 2, Joe Goldberg paraseste New York-ul (si toate cadavrele) pentru a se instala pe Coasta de Vest, in Los Angeles. Rapid, o tanara femeie pe nume Love Quinn va deveni noua si principala sa obsesie. Daca este sa ne luam dupa marturisirile lui Sera Gamble, personajul lui Joe va fi nevoit sa isi infrunte trecutul si sa suporte consecintele actelor sale dupa ce a ucis-o pe Beck. V-am starnit curiozitatea?

Ce mai stim este ca familia lui Peach sunt determinati sa nu il lase pe Joe sa scape cu una cu doua dupa ce le-a ucis fiica. Decisi sa elucideze moartea fiicei lor, parintii lui Peach au angajat inca din sezonul 1 al serialului un anchetator care sa il urmeze pe Joe Goldberg in Los Angeles. Joe este extrem de ingrijorat din cauza familiei lui Peach, din cauza ca a angajat un anchetator care sa il urmareasca. Familia lui Peach este convinsa de faptul ca Peach nu s-a sinucis, ca Joe este cel responsabil de moartea sa.

Personajul lui Candace il va urma si el pe Joe in Los Angeles ceea ce nu este deloc pe placul lui Joe. In ceea ce priveste distributia il vom regasi bineinteles pe psihopatul nostru preferat, pe Joe, interpretat cu brio de actorul Penn Badgley. Luca Padovan, vecinul Paco se va reintoarce si el si trebuie sa ne amintim faptul ca este ultimul care a vazut-o pe Beck in viata. O serie de noi actori se vor alatura distributiei –Victoria Pedretti in rolul lui Love Quinn, noua obsesie a lui Joe. Un chip care nu va este necunoscut deoarece actrita este deja prezenta pe Netflix, este interpreta lui Nell in serialul The Hunting of the hill house.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *